Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Nye farger på soverommet

    Publisert 30.september 2021
    Gjør en enkel oppgradering av soverommet med nytt sengetøy. La deg inspirere av sesongens tekstiler og interiør for et innbydende soverom!

    Sommerklær DIY

    Publisert 08.juli 2021
    De deilige, late sommerdager, hvor vi kan bruke tiden akkurat slik vi vil. Hva med å sy noen sommerklær av gamle tekstiler?

    Sommersoverommet

    Publisert 25.mai 2021
    Skap sommerens fineste soverom! Få den gode sommerfølelsen med sengetøy i friske farger, tilbehør som pynteputer og kurver – og kanskje noen grønne planter?

    Velg riktig sengetøy

    Publisert 25.mai 2021
    Bør du velge sengetøy i sateng, flanell, lin, krepp eller kanskje egyptisk bomull? Liker du sengesett i en naturlig eller eksklusiv stil? Lær mer om de forskjellige kvalitetene og finn det beste sengetøyet for deg!

    Sommerdyne for varme netter på soverommet

    Publisert 20.mai 2021
    Vi kan ikke klage på de varme periodene vi får i løpet av sommeren i Norge, men mange synes allikevel at det er utfordrende med de varme nettene. For en god natts søvn er det flere grep du kan ta, blant annet å skaffe deg en god sommerdyne. Her får du tipsene som legger til rette for at nattesøvnen ikke blir forstyrret av varmen.

    Sengetøy i krepp for varme vår- og sommernetter

    Publisert 31.mars 2021
    Svalende krepp er perfekt for denne årstiden. Årets sengetøy i krepp har duse pastellfarger og sarte blomstermønstre som gir deg ordentlig sommerfølelse.

    Hotellfølelse på soverommet

    Publisert 02.mars 2021
    Hvem har vel ikke sjekket inn på et fint hotell og ønsket seg den samme elegante stilen hjemme? En stor innbydende seng, lekre detaljer på nattbordet, eksklusivt sengetøy og flere fine puter... Her får du tipsene til hvordan du kan gjenskape stilen.

    Økologisk bomull i våre produkter

    Publisert 17.februar 2021
    Økologisk bomull dyrkes uten kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler, og i vårt sortiment finner du håndklær, sengesett, dyner og puter, og barnevarer i økologisk bomull. I 2020 kommer 100 % av bomullen hos Kid fra mer bærekraftig kilder hvor økologiske bomullsprodukter utgjør en økende del.

    Pynt opp senga med en stor hotellpute

    Publisert 11.februar 2021
    Liker du å lese på senga? Eller ta morgenkaffen der i helgene? Da er det deilig å ha noe å lene seg på. Store hotellputer er både behagelige og dekorative, og gir et eksklusivt og innbydende uttrykk.

    Hvordan vaske dundyner og dunputer

    Publisert 08.oktober 2020
    Riktig vask og vedlikehold av dundyner og dunputer er viktig for god hygiene, og for at dyner og puter skal holde lengst mulig. Her kan du lese mer om hvor ofte du bør vaske dun, vask av dundyner og dunputer i vaskemaskin og alt annet du trenger å vite for å ta godt vare på dine dundyner og -puter.

    Hvordan vaske dyner og puter

    Publisert 08.oktober 2020
    Riktig vask og vedlikehold av dyner og puter er viktig for god hygiene i sengen, og for at dyner og puter skal holde lengst mulig. Her finner du det du trenger å vite om vask av dyner og puter i vaskemaskin, tørking i tørketrommel og alt annet du måtte lure på.

    Hvordan vaske sengetøy og laken

    Publisert 08.oktober 2020
    Regelmessig og riktig vask av sengetøy er viktig for velvære og god hygiene. Her finner du våre tips til hvor mange grader du skal vaske sengetøyet på, hvor ofte du bør vaske sengetøy og alt annet du måtte lure på.

    Sov godt i luksuriøs egyptisk bomull

    Publisert 30.september 2020
    Skap et luksuriøst uttrykk på soverommet med egyptisk bomull. Våre eksklusive laken og sengesett i egyptisk bomull er satengvevet, og har en myk og glansfull overflate. Vevingen gir også stoffet en overlegen styrke og holdbarhet.

    Ocean fiberdyne av resirkulert havplast

    Publisert 18.september 2020
    Ocean fiberdyne har et mykt polyesterfyll laget av resirkulerte plastflasker. Fibrene kommer fra organisasjonen Plastic Bank, som jobber med å hindre at plastavfall havner i havet. Plasten samles inn fra strender og kystområder, og blir omgjort til nye polyesterfibre som benyttes i vår fiberdyne. Resultater er en myk og behagelig dyne – som i tillegg er bra for miljøet.

    Lune sengesett i flanell

    Publisert 16.september 2020
    Sengetøy i flanell er laget av bomull og har en myk og deilig overflate. Flanell passer ekstra godt om høsten og vinteren, men kan gjerne brukes hele året for deg som liker ekstra mykt sengetøy eller som lett blir kald. Finn ditt favorittmønster og kryp under dyna for en god natts søvn.

    Heavy Sleeper vektdyne kan bidra til dyp og god søvn

    Publisert 19.august 2020
    En vektdyne, også kalt kuledyne eller vektteppe, er en ekstra tung dyne som kan bidra til dyp og god søvn. Dynen er fylt med glassperler som gjør at den former seg etter kroppen og gir et beroligende trykk. Vektdynen er middels varm og kan brukes hele året.

    Lenge siden du byttet hodepute?

    Publisert 02.juli 2020
    Visste du at en hodepute i gjennomsnitt varer i to til tre år? Har puten blitt flat og mistet spenst, er det på tide å vurdere en ny.

    Finn riktig pute

    Publisert 02.juli 2020
    Det å velge pute er veldig individuelt. En god pute som passer din kropp og liggestilling er avgjørende for en god natts søvn.

    Hvilken dyne passer for deg?

    Publisert 01.juli 2020
    Visste du at vi bruker en tredjedel av livet i sengen? En god natts søvn gjør deg uthvilt og klar for en ny dag. Våre dyner fås i mange kvaliteter i både dun og fiber, slik at du kan velge det som er best for deg.

    Velg riktig dundyne

    Publisert 01.juli 2020
    Vi får mange henvendelser om både sporbar dun og riktig valg av dyne og pute, og her får du kategorisjef Johannas beste duntips.

    Velg laken etter komfort og stil

    Publisert 06.mai 2020
    Riktig kvalitet på lakenet kan gjøre underverker for nattesøvnen din. Laken finnes i mange kvaliteter, størrelser og farger – velg derfor laken etter komfort og stil. Hvilken følelse er du ute etter?

    Hvorfor velge fiberdyne og fiberpute?

    Publisert 09.mars 2020
    Våre fiberdyner og -puter er laget av polyester. Det gir myke, luftige og lettstelte produkter som er hygieniske, astma- og allergivennlige.

    Hvordan få den beste søvnen?

    Publisert 06.mars 2020
    Vi har alle behov for god søvn og nok søvn for å fungere best. Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien.

    Slik rer du sengen

    Publisert 22.mars 2017
    Er du flink til å re opp sengen? Selv om det anbefales å ikke gjøre dette hver dag av ulike årsaker, har vi likevel behov for å freshe opp og ordne litt på soverommet i ny og ne. Kanskje til og med skape følelsen av en deilig hotellseng? Slik rer du opp sengen på 1-2-3.

    Dun for alle sesonger

    Publisert 17.august 2016
    Hva er dun, og hvorfor skal man velge dunprodukter?

    Dynetrekk og putetrekk i høy kvalitet

    Publisert 05.august 2016
    Trekket som omgir våre dyner og puter er alltid 100% duntette og slipper ikke dun og fjær gjennom. Her kan du lære mer om de ulike kvalitetene.

    Dun- og fjærputer

    Publisert 01.juli 2016
    Bruk innleggsputer med dun og fjær, så får pynteputene ekstra god form og spenst. Se vårt utvalg her.

    Alvøy dunprodukter – anbefalt av NAAF

    Publisert 22.oktober 2015
    Alvøy dyne og -pute finnes for både voksne og barn.

    Tekstiler og kvaliteter

    Publisert 02.juli 2015
    Gardiner, duker og sengesett finnes i forskjellige tekstilmaterialer og kvaliteter. Det kan f.eks være bomull, lin eller silke. Her kan du lære mer om de ulike tekstilkvalitetene.