Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sengetøy i krepp for varme vår- og sommernetter

    Svalende krepp er perfekt for denne årstiden. Årets sengetøy i krepp har duse pastellfarger og sarte blomstermønstre som gir deg ordentlig sommerfølelse.

    Sommeren kommer snart – med varmere netter. Sommerdynen er hentet frem, og vinduene åpnes. Skap den gode sommerfølelsen på soverommet med nostalgisk krepp i sesongens lyse farger. 

    Sengetøy i krepp er laget av 100% bomull, og kjennetegnes ved at overflaten er uregelmessig og krusete. Krepp føles svalt og behagelig mot huden, og er perfekt til varme netter. Krepp er dessuten svært slitesterkt – og helt strykefritt. Her kan du lese mer om våre ulike kvaliteter på sengetøy.

    God sommer! Og sov godt.

    Sengetøy i krepp er perfekt på varme sommernetter

    Niva stripe og Novel sengesett i krepp

    Niva Stripe sengesett finnes i fire duse pastellfarger, og er perkfekt å kombinere med et blomstret sengesett, eller bare putevar, som Novel.  

    Niva stripe og Novel sengesett i krepp er perfekt for vår og sommer

    Store hotellputer gir et eksklusivt preg til senga, og er fine å kombinere med andre hodeputer og pynteputer. De gir også god støtte til late morgener hvor du koser det med en kaffekopp og lesestoff på sengen. Her kan du lese mer om hotellputer.

    Krepp sengesett i 100 prosent bomull