Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Lune sengesett i flanell

    Sengetøy i flanell er laget av bomull og har en myk og deilig overflate. Flanell passer ekstra godt om høsten og vinteren, men kan gjerne brukes hele året for deg som liker ekstra mykt sengetøy eller som lett blir kald. Finn ditt favorittmønster og kryp under dyna for en god natts søvn.

    Sov godt med sengesett i flanell

    Flanell er et stoff laget av bomull, og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Sengesett i flanell føles lunt og mykt mot huden, og oppleves gjerne som litt varmere enn andre tekstiler. Garnfarget flanell er enda litt mykere, med ekstra god slitestyrke. Disse sengesettene holder godt på fargen fordi garnet er farget før veving. For å bevare den myke følelsen og unngå nupper anbefales det ikke å tørke flanell i tørketrommel. Les mer om vask av sengetøy.


    Flanell på hytta

    Flanell passer ekstra godt på hytta fordi det føles lunt og varmt. I tillegg har vi flere mønstre som passer perfekt til den hyggelige og litt tradisjonelle stilen mange liker på hytta. Les mer og finn inspirasjon til interiør på hytta.  


    Skap en ekstra lun og hyggelig seng med Hovdefjell flanellsengesett, ullpledd og flere puter

    Flanell sengesett til barn

    De minste i blant oss fortjener selvfølgelig også ekstra mykt sengetøy. Vi har flere søte sengesett i flanell til barn og baby.

    Øko-tex-merkede tekstiler

    Alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex-merket. Det betyr at de er produsert etter gjeldende Øko-Tex Standard 100, som stiller strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Alle produkter til barn er Øko-Tex Klasse 1, som er den strengeste. Les mer om Øko-Tex og om flanell til de minste.


    Med flere puter i sengen får du en behagelig støtte i ryggen til en lang og god lesestund.