Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Nye farger på soverommet

    Gjør en enkel oppgradering av soverommet med nytt sengetøy. La deg inspirere av sesongens tekstiler og interiør for et innbydende soverom!

    Høststemning med nytt sengetøy


    En trend som er veldig i vinden er varme, rustikke toner og småblomstrede mønstre. Disse fargetonene passer ekstra godt inn i høsten, og skaper en beroligende atmosfære som er riktig på et soverom. Miks gjerne forskjellige putevar om du har flere puter i sengen, for en ekstra lekker styling.    Flanell
    er alltid et sikkert og behagelig valg av sengetøy mot den kaldere årstiden. Flanellen kommer i de klassiske rutene, samt en del spennende motiver. Det oppleves også varmere enn vanlig bomull, og vi elsker de blå rutene. Blått i kombinasjon med beige utstråler et tidløst soverom. 


    En sikker vinner i mange hjem er ensfarget sengetøy. Her kan du velge fritt fra fargeskalaen, men vi vil nevne en av årets nyheter - Eden stenvasket sateng. Eden er utrolig mykt, har allerede blitt en favoritt hos mange av de ansatte i Kid, og finnes i mange harmoniske farger som kan kombineres. Fargene går fra brune toner til deilig frisk rosa. Har du en tapet på soverommet, kan du ta opp en av fargene i et ensfarget sengesett.    Ønsker du en mer dramatisk look så sjekk ut en av høstens trender Pink party, her snakker vi store glamorøse blomstermønstre i dyp rosa og burgunder. Ønsker du det litt lysere, velg deilig sateng med enten blomster eller ensfarget.    Vil du ha det mer stilrent, enkelt og savner hotellfølelsen? Da kan vi anbefale våre premium sengesett i percale og egypisk bomullsateng. Kombinerer du disse sengesettene med en stor hotellpute, lover vi at hotellfølelsen kommer. Her kan du velge mellom putetrekk i velour i dype toner, eller helt hvitt med stilsikre detaljer.


    Høstlige gardiner og pynteputer

    Vi elsker pynteputer! En enkel måte å gi soverommet et nytt uttrykk på er å style med pynteputer på sengen. Sett sammen puter i forskjellige størrelser, og bland sammen farger og mønstre i én fargeskala på putetrekkene. Hotellputer lengst inn mot veggen gir for eksempel en ekstra luksuriøs følelse. Alt fra 2 til 10 ekstra puter er det som skal til for at sengen din kan bli et herlig, innbydende møbel det kan være vanskelig å forlate!


    Gardiner skaper en lun og god atmosfære, enten det er på soverommet eller i stuen. Her har du valget mellom lystette gardiner som stenger alt lys ute, eller du kan gå for florlette gardiner som slipper solen lettere inn. Du kan også kombinere lyse, transparente gardiner med lystette gardiner for et eksklusivt og fleksibelt resultat - her igjen kommer hotellfølelsen inn.


    Match tapet og sengetøy på barnerommet


    Glem ikke barnerommet! Alle våre sengetøy til barn og baby er i 100% økologisk bomull. Nytt denne sesongen er  matchende tapeter til barnerommet - noen av disse tapetene passer også ypperlig i andre rom i hjemmet, se alle her.