Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sommerklær DIY

    De deilige, late sommerdager, hvor vi kan bruke tiden akkurat slik vi vil. Hva med å sy noen sommerklær av gamle tekstiler?

    Nå nærmer ferien seg, og vi gleder oss til  å gjøre ingenting. Men når vi får nok av å gjøre ingenting, kan det være gøy med et prosjekt også? Sleng deg på DIY og omsøm-bølgen!

    Vi elsker tekstiler, og ønsker å gi dem et langt liv! Og kanskje også nytt liv?

    Omsøm av brukte tekstiler er både miljøvennlig, økonomisk og veldig gøy! Det vekker oppsikt å gå med et unikt plagg som ingen andre har maken til. Og du kan tilpasse det helt til deg.

    Når sommersesongen starter, får mange lyst til å friske opp litt hjemme. Om du for eksempel går til anskaffelse av nytt sengetøy kan du jo lage et stilig antrekk av det gamle?

    Sateng er et blankt og glatt tekstil, som gir plagget en classy look. Se så fine detaljer - bare fantasien setter grenser.

    Tips! Hent inspirasjon i klesskapet ditt og finn detaljer du liker fra klær du har fra før. Kanskje kan du sette sammen favoritt-elementene til et nytt plagg?


    Krepp er et svalt og luftig tekstil som passer perfekt om sommeren - både som sengetøy og bluse! Her kombinert med et enkelt, maxi-skjørt i lin. 


    Sy-prosjektet kan være akkurat så enkelt eller avansert som en selv ønsker – og om du aldri har sydd før er det veldig givende å bruke sommerdagene til å lære seg nye kunster! 

    Tips! Å lage en hårstrikk i selvvalgt mønster er et perfekt sted å starte!

    Sett deg i solveggen og kos deg med å planlegge nytt drømmeantrekk av dine gamle tekstiler. Lykke til med din sommersyssel!