Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Filtrering
    • Varebeskrivelse
    Care madrassbeskytter
    Care madrassbeskytter
    Før fra 329,90 NÅ fra 164,95
    • Handle med hjertet
    Rena putebeskytter
    Rena putebeskytter
    Før fra 179,90 NÅ fra 89,95
    • Handle med hjertet
    Kontur stretch putetrekk
    Kontur stretch putetrekk
    kr 149,90
    • Handle med hjertet
    Tynn madrassbeskytter
    Tynn madrassbeskytter
    Før fra 299,90 NÅ fra 149,95
    • Handle med hjertet

    Madrassbeskytter

    En madrassbeskytter er en billig investering for å forlenge levetiden til madrassen din. En madrassbeskytter tar vare på madrassen og holder madrassen din fri for flekker og smuss. Finnes i flere forskjellige størrelser og tykkelser.

    Beskytter madrassen og forlenger levetiden

    En madrassbeskytter har hovedsakelig hygieniske formål, og skal fungere som et beskyttelseslaken for madrassen din. Et slikt trekk forlenger levetiden på madrasser, men du sørger også for et rent sted å sove da trekket enkelt kan tas av og vaskes på 60°C i vaskemaskinen – en temperatur som dreper støvmidd. Madrassbeskytteren plasseres vanligvis rett på madrassen og under lakenet og overmadrassen.

    Hos oss finner du vanntette madrassbeskyttere som er PU-belagt og dermed hindrer fuktighet å trekke gjennom til madrassen. De er med andre ord gode alternativer til det som kalles tisselaken.

    Madrassbeskytter eller overmadrass? 

    Madrassbeskytteren må ikke forveksles med overmadrassen. Et slikt madrasstrekk kan kanskje minne om en overmadrass, men det er tynnere og har elastiske bånd som festes fast i hjørnene på madrassen. Det er også mer fleksibelt, og brukes ikke hovedsakelig for ekstra komfort, men heller for å gi madrassen mindre slitasje og sørge for å holde den fri for flekker og smuss. Våre madrassbeskyttere er selvfølgelig likevel myke og gode å ligge på.

    Stort utvalg til soverommet

    Hos Kid finner du madrassbeskyttere i flere forskjellige størrelser og tykkelser. Puter kan også slites ut med tiden, og derfor kan du også finne putebeskyttere i våre butikker. Er du usikker på hvilken madrassbeskytter du bør velge, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg! Ta en titt på utvalget på denne siden, eller kom en tur innom våre butikker!