Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Filtrering
    • Stil
    Velvet sengegavltrekk
    Velvet sengegavltrekk
    kr 699,90
    Monaco sengegavl
    Monaco sengegavl
    kr 2 499,90
    Monaco sengegavltrekk
    Monaco sengegavltrekk
    kr 899,90
    Bianca sengegavl
    Bianca sengegavl
    kr 3 999,90
    Celine sengegavl
    Celine sengegavl
    kr 3 999,90
    • Handle med hjertet
    Sheep sengegavltrekk
    Sheep sengegavltrekk
    kr 999,90
    Rattan sengegavl
    Rattan sengegavl
    kr 4 999,90
    • Handle med hjertet
    Henny sengegavl
    Henny sengegavl
    kr 4 999,90
    • Handle med hjertet

    Sengegavler

    Med en sengegavl rammer du enkelt og delikat inn sengen, akkurat som på hotell. Hos oss kan du velge blant sengegavler i ulike farger, størrelser og med ulikt design. Se vårt utvalg nedenfor og tilføy soverommet et nytt element som kan bidra til å skape en lun og god stemning.

    Oppgrader sengen med sengegavl

    Soverommet brukes ikke lenger bare til en god natts søvn eller ettermiddagslur, men har også blitt et sted hvor vi ser på TV, leser bøker og surfer på telefonen. Med andre ord er det kanskje i dette rommet vi tilbringer mest tid i løpet av livet, og derfor er det viktig at det er et sted vi trives. Det skal være et hvilerom med en beroligende atmosføre, og for mange har interiøret på soverommet mye å si for trivselen.

    Ofte er det ikke mye som skal til for å gi rommet et lite løft, for eksempel kan en oppgradering av sengen være nok. En sengegavl er et enkelt grep som raskt kan gi stor forandring, og som kan gi soverommet en stilfull og luksuriøs look. Hodegavl monteres enkelt på selve sengen eller direkte på veggen, og beskytter også veggen mot slitasje. I tillegg til å være pen å se på, er den behagelig å lene seg mot og gir god støtte hvis du ønsker å sitte oppreist i sengen. Len deg tilbake, slapp av og nyt favorittserien din eller dagens nyheter.

    Hotellfølelse på soverommet med hodegavl

    Mange forbinder kanskje sengegavlen med luksus og hotellbesøk. Med hodegavl på soverommet kan du med andre ord skape litt hverdagsluksus og få hotellfølelsen hjemme! Fyll opp sengen med hotellputer i ulike farger og mønstre, og legg et dekorativt sengeteppe nederst ved foten av sengen. Vipps, så har du et stilfullt og innbydende hvilested i ditt eget hjem, hvor du kan nyte late helgemorgener med deilig frokost i senga.

    Hvis du vil ha mer inspirasjon til innredning av ditt soverom, bør du ta en titt på våre inspirasjonssider. Der finner du alt om hvordan gjøre sengen til den beste plassen i huset.

    Vask og vedlikehold av sengegavl

    Våre sengegavler er enkle å vedlikeholde, da trekket kan tas av og vaskes i vaskemaskin på 30°C. Skulle du være så uheldig å søle noe på selve hodegavlen, kan du også tørke den av med en fuktig klut.

    Hos Kid finner kan du velge mellom hodegavler og sengegavltrekk i flere farger og materialer, slik at du garantert vil finne noe som faller i smak. Forny soverommet, la deg inspirere av vårt utvalg på nett, eller ta turen innom en av våre butikker! Hvis du ønsker, så tilbyr vi også klikk&hent, slik at du enkelt kan bestille sengegavlen du vil ha på nett, og deretter hente den i din nærmeste butikk.