Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Hagemøbler
    Utepotter
    Sitteputer ute
    Uteduker
    Sommerpledd
    Sesongens lykter
    Sesongens pynt
    Sesongens servietter
    Utetepper
    Badehåndklær og strandhåndklær
    Strandmadrasser
    Kjølebager
    Hengekøyer

    Uterom

    Nå er sommeren her og det er tid for å nyte uterommet til det fulle. Er det noe du mangler for å skape den perfekte oasen på verandaen eller i hagen, kan du finne alt du trenger hos oss. Velg blant uteduker, sommerpledd, pynteputer, sitteputer og finn dine sommerfavoritter.

    Slik kan du dekorere uteplassen

    Når du har møblert uteplassen, er det tid for å dekorere uteområdet slik at uteplassen gir den stemningen du ønsker. Hos Kid kan du velge blant et stort utvalg uteduker, pynteputer, pledd, kurver, tepper og andre dekorelementer. Her er det kun fantasien som setter grenser, både når det gjelder stil- og fargevalg.

    Ønsker du en uteplass som samstemmer med interiøret og fargevalget inne i din bolig, kan du velge dekorelementer som fanger opp disse stilvalgene. Du kan på den måten skape en sømløs overgang mellom boligens inne- og uteområde. Ønsker du derimot å være litt mer leken i fargevalgene, kan du velge puter, pledd og andre dekorelementer som skaper kontrast til boligens stilvalg og som dermed bidrar til å gi uteplassen en helt egen stemning og karakter.

    For flere tips til hvordan dekorere uteplassen, kan du her lese mer om hvordan skape en hyggelig uteplass.