I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sitteputer – bærbar sitteplass i sesongens fine farger!

    Publisert 13.april 2021
    Sitteputer fresher opp sitteplassen både ute og inne. Sitt godt og mykt, og miks dine favorittfarger! Våre sitteputer til uteplassen er også praktiske å ta med på stranden, i parken, på båttur eller hvor ellers du måtte trenge en ekstra sitteplass.

    Gjør hagen vårklar

    Publisert 22.mars 2021
    Vi ser fremover mot en deilig sesong i egen hage, på terrassen eller på balkongen! Finn frem hagehanskene, store og små blomsterpotter og gjør deg klar for en frodig vårsesong!

    Sesongens utemøbler

    Publisert 22.mars 2021
    Vi flytter ut med sesongens utemøbler! Med nye, trendy farger er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om du vil!

    Slik kan du lyse opp uteplassen!

    Publisert 11.juni 2020
    Gi uteplassen din det lille ekstra med stemningsfull utebelysning i sommer. Om du har en liten balkong eller har en stor hage finnes det flere stilige muligheter.

    Fint bord med fin uteduk

    Publisert 22.april 2020
    Det er hyggelig med duk, og nå er utvalget stort av lettstelte uteduker i voks- og akrylmateriale. Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk.

    7 tips til en hyggelig uteplass

    Publisert 24.mars 2020
    Har du en liten balkong eller en store hage, er det uansett deilig å ha muligheten til å komme seg ut i solen hjemme. Her er 7 tips for å gjøre din uteplass sommerfin!

    Alt klart for sommerfest!

    Publisert 02.juli 2019
    Endelig kommer sommeren vi har lengtet etter. Hva med å samle venner til en liten eller stor sommerfest? Vi har satt sammen noen tips til mat, borddekking og dekorasjon.

    Forskjellen på voksduk og akrylduk

    Publisert 19.april 2018
    Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. Men hva er egentlig forskjellen på voks og akryl?

    Inspirasjon til uteplassen

    Publisert 23.mai 2017
    Sommeren er her og det er på tide å flytte ut i sommerværet. Små grep kan gjøre underverker for ethvert uterom – uavhengig av hvor stor plass du har å boltre deg på. Uansett om du har stor eller liten terrasse, er det her du kommer til å nyte lange sommerdager med familie og venner.