Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Oh what a lovely day!

    Publisert 10.juni 2021
    Trenger du en hyggelig aktivitet i sommer? Vi har oppskriften på en avslappende formiddag utendørs under norske bøketrær. Gjør litt ekstra ut av alenetiden din, eller ta med din favorittperson ut i naturen. Det er tid for piknik!

    Sommer på hytta

    Publisert 04.juni 2021
    Skal du på hytta i ferien? Da er du heldig! For mange er hytta et deilig fristed hvor vi har god tid og stressfrie dager, og alt vi trenger å gjøre er bare å nyte det gode hytteliv.

    Gjør klart til sommerfest!

    Publisert 26.mai 2021
    Nå som sommeren er på vei, er det også tid for å invitere venner og familie på sommerfest. Her har vi satt sammen noen tips til mat, borddekking og dekorasjon.

    Krukker og utepotter

    Publisert 05.mai 2021
    Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker, finn de som passer inn hos deg.

    En ny uteduk med mindre miljøbelastning

    Publisert 28.april 2021
    Det blir ekstra fint på uteplassen med en sommerlig uteduk, og Kid har et bredt utvalg lettstelte, belagte duker. Vi har nå forbedret utedukene våre og faset ut PVC-belegg og PFAS-impregnering. Dette har vi erstattet med et alternativ som ikke forårsaker den samme negative påvirkningen på miljøet. Dukene beholder selvfølgelig den samme gode vannavvisende effekten!

    Vår i drivhuset!

    Publisert 14.april 2021
    Våren er i anmarsj mange steder i Norge nå, og vi ser fram til energien som kommer med lysere dager og de grønne spirene fra naturen gir. Vi har latt oss inspirere at jordens brente farger, tradisjonelle blomstermotiv og selvdyrkede vekster i en av vårens stiltemaer Raw & Rustic. Med en mengde puter, sitteputer, potter og utemøbler inviterte vi Linda Sundbäck fra GreenMyDay på en dag i drivhuset for å inspirere oss!

    Sesongens sitteputer – bærbar sitteplass i fine farger!

    Publisert 13.april 2021
    Fresh opp sitteplassen både ute og inne med lekre sitteputer i sesongens farger! Bruk som puter til hagemøbler, spisestoler eller på stranden. Sitt godt og mykt, og miks og match med ulike farger og annet tilbehør!

    Gjør hagen vårklar

    Publisert 22.mars 2021
    Vi ser fremover mot en deilig sesong i egen hage, på terrassen eller på balkongen! Finn frem hagehanskene, store og små blomsterpotter og gjør deg klar for en frodig vårsesong!

    Sesongens hagemøbler i 2021

    Publisert 22.mars 2021
    Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for sommeren 2021! Med nye, trendy farger er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om du vil!

    Slik kan du lyse opp uteplassen!

    Publisert 11.juni 2020
    Gi uteplassen din det lille ekstra med stemningsfull utebelysning i sommer. Om du har en liten balkong eller har en stor hage finnes det flere stilige muligheter.

    7 tips til en hyggelig uteplass

    Publisert 24.mars 2020
    Har du en liten balkong eller en store hage, er det uansett deilig å ha muligheten til å komme seg ut i solen hjemme. Her er 7 tips for å få en hyggelig uteplass!

    Inspirasjon til uteplassen

    Publisert 23.mai 2017
    Ønsker du å fornye din terrasse eller annen uteplass, og er på jakt etter litt inspirasjon? Små grep kan gjøre underverker for ethvert uterom – uavhengig av hvor stor plass du har å boltre deg på. Uansett om du har en stor eller liten terrasse, kan du her lese våre beste tips til hvordan du kan få mest ut av din uteplass.