Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Vår i drivhuset!

    Våren er i anmarsj mange steder i Norge nå, og vi ser fram til energien som kommer med lysere dager og de grønne spirene fra naturen gir. Vi har latt oss inspirere at jordens brente farger, tradisjonelle blomstermotiv og selvdyrkede vekster i en av vårens stiltemaer Raw & Rustic. Med en mengde puter, sitteputer, potter og utemøbler inviterte vi Linda Sundbäck fra GreenMyDay på en dag i drivhuset for å inspirere oss!


    Style på ulike måter

    For å tyvstarte på våren gjorde vi i forrige uke klart drivhuset og uterommet sammen med Linda. Kid sin store nyhet i år er flere vedlikeholdsfrie utemøbler. Garden Loungestol i kunstrotting kan stå både ute og inne, og med sin gode sittekomfort er det en av våre store favoritter! Her har vi stylet loungestolen på to måter - på den ene har vi de nostalgiske og blomstrete putene, med Pearl sittepute i peach kombinert med striper for en lett romantisk stil. Hvis du ønsker beige og hvite nyanser for et renere uttrykk, velg heller Isla pynteputetrekk, pearl sittepute i beige og Rustica pledd i lin – hvilken liker du best? Det stilige utebordet June i naturfarget kunstrotting passer perfekt med stolen, og i de fine terracotta krukkene kan du ta inn vårens spirer!

    Det fine utebordet June passer perfekt med stolen, og i de fine terracotta krukkene kan du ta inn vårens spirer!    Gode sitteputer

    Sitteputene Pearl har fine dusker, er myke å sitte på og kommer i fire farger som du enkelt kan kombinere. I tillegg har vi en lengre versjon som er perfekt pute til hagebenken eller til å ta med ut i parken og svaberget. Pon-pon pleddet er i 100% lin og passer like godt over en slitt sofa, som lunt rundt kroppen på de kjølige vårdagene.


    Praktiske utemøbler

    En annen nyhet i utemøbelsortimentet er Julian stol – den er i sort kunstrotting, kan stables og passer perfekt til spisebordet eller på balkongen. I tillegg er den selvfølgelig like fin ute som inne! Er du så heldig å ha en hage med trær kan du glede deg til å slappe av i den fantastiske hengekøyen med solhatt og en god bok.    Så egne frø

    I drivhuset gjør Linda klart til våren og bruker forskjellige små og store potter til plantingen. I løpet av vinteren har hun grodd en avokadoplante som nå er klar til å plantes om i Single potteskjuler. De små pottene Cups er perfekte til å så spirer fra bunnen av, her sår Linda både rødbeter, solsikker og sukkererter før de er klare til å pottes om! Det er noe magisk med å se de små knoppene som spirer, og ikke minst gir det mestringsfølelse. Planting utendørs er i tillegg en perfekt aktivitet for familien.

    Har du ikke drivhus, så er Cups perfekt størrelse til vinduskarmen! Noora belagte duk er like praktisk til utebordet som til plantingen med sitt nostalgiske mønster og vannavstøtende overflate.

    Når nattefrosten er borte, kan du plante spirene ut i større potter eller kjøkkenhagen. Har du plantekasser kan du også gro dine egne urter, gjerne timian, gressløk og rosmarin er både hardføre, enkle å holde ved like og smaker godt!