Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Gjør hagen vårklar

    Vi ser fremover mot en deilig sesong i egen hage, på terrassen eller på balkongen! Finn frem hagehanskene, store og små blomsterpotter og gjør deg klar for en frodig vårsesong!


    Når vårsolen varmer oss og de første skuddene stikker opp av den brungrå jorden vet vi at det snart yrer av liv i hager og balkonger. Solhungrige nordmenn klør i fingrene av å komme seg utendørs, og kanskje vil vi bruke enda mer tid i egne uterom denne sesongen? Nå kan du begynne med luking og rengjøring, men det er enda litt tidlig å plante for mye utendørs.     Start gjerne inne med å så frø i små potter som du kan glede deg over til været tillater å plate det ut i større potter eller direkte i jorda. Velg enkle planter og grønnsaker som erter, reddik, rødbeter og gulrøtter. Har du lyst til å gjøre det fint på balkongen eller inngangspartiet kan du i frostsikre utepotter plante stemorsblomst, buksbom eller fine påskeliljer.

    Tips!

    • Begynn med å rengjøre terrasse og hagemøbler. Da får du oversikt over hva som mangler eller trenger reprasjon.
    • Få hele familien med på plantingen. Så frø til egendyrket mat i små potter innendørs. Det er fint for barn å lære hvor grønnsakene kommer fra.
    • Hvis du luker beddene allerede nå i april så sparer du deg for mye arbeid senere, og tulipanene vil blomstre enda finere.
    • De fleste steder i landet kan du allerede nå plante de første vårblomstene, men velg frostsikre utepotter som Vita eller Black. 
    Bruk en behagelig sittepute når du sitter på kne for å så eller grave i jorden. Sesongens sitteputer kommer i et stort utvalg farger og mønstre. Putene kan brukes i hagemøbler, når du setter deg med kaffekoppen på trappen eller på piknik. Se utvalget her.  
    1) Garden forkle 2) Green Thumb hagesett 3) Sett med små potter 4) Tistel pyntepute 5) Vita blomsterpotte 6) Joro vannkanne

    Etter noen timer hagearbeid fortjener man å slenge seg ned på en deilig loungestol med en kaldt glass sommerjuice! Liana lounge stol er ekstra god å ligge i med gode sitteputer og en madrass. Liana loungebord kommer i tillegg og kan benyttes som bord eller fotskammel.