Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Gjør klart til sommerfest!

    Nå som sommeren er på vei, er det også tid for å invitere venner og familie på sommerfest. Her har vi satt sammen noen tips til mat, borddekking og dekorasjon.

    Borddekking

    Å dekke et sommerbord trenger ikke være veldig formelt eller veldig avansert. Her er det lov til å være kreativ! Ønsker du å bruke en duk så finn en med et sommerlig mønster eller farge. En naturfarget linduk som Vila slår aldri feil. Lys og lykter hører også sommerbordet til. Levende lys i lykter gir en ekstra hyggelig stemning om festen drar seg ut i sommernatten. En miks av høye og lave vaser med sommerblomster gir bordet en deilig og sommerlig følelse. Er du i nærheten av vannet kan det finnes små fine skjell og steiner på stranden som du kan legge rundt på bordet.

    sommerbord med duk 


    bord til sommerfest

    sommerfest kuvert inspirasjon

    velkommen til bords


    sommerbord blå tallerken

    Mat

    Har man mange gjester på listen kan det være greit å gjøre det så enkelt som mulig for seg selv. Lag en buffet med småmat - og en bolle eller karaffel med drikke, slik at gjestene kan forsyne seg selv. Er du ikke komfortabel med å lage mat til mange mennesker, kan du be gjestene ta med én rett hver. Da ender man fort opp med nye, spennende retter, og et spennende samtaleemne – og mat for enhver smak. En grillfest er heller aldri feil om solen skinner – her kan også gjestene ta med egen grillmat og så står du for tilbehøret. Vi har flere spennende produkter som gir sommermaten det lille ekstra her.

    Dekorasjon

    Legg alt til rette for en stemningsfull sommerfest. Et solseil over bordet er både pent og praktisk. Det skaper skygge over maten, og le for vind og eventuelle små regndråper. Utover kvelden vil det også kunne føles lunere under et solseil. Har du plass, kan du lage sittegrupper rundt omkring med sitteputer og pynteputer der gjestene kan slå seg ned etter middagen. Pynt med lyslenker og lykter, og la fleecepledd være lett tilgjengelig for gjestene utover kvelden.

    Ha en fin sommerfest!

    sommerligbordpynt

    farget vinglass