Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sesongens hagemøbler i 2021

    Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for sommeren 2021! Med nye, trendy farger er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om du vil!

    Hagemøbler av god kvalitet som tåler vær og vind

    Vi fortsetter suksessen fra i fjor med en fresh kolleksjon utemøbler i flere stilfulle farger. Finn dine favoritter og få det fint på uteplassen din!    Frostsikre potter til uteplassen

    Utemøbler i et nordisk klima skal tåle mye forskjellige vær, både stekende sol, tunge regndager, frost og til tider sterk vind. Nettopp disse faktorene ble tatt i betraktning når våre utemøbler ble designet. Møblene er frostsikre, falmer ikke i sollys, er enkle å oppbevare og passer like fint inne som ute. 
    Med frostsikre utepotter kan du la plantene stå ute fra tidlig vår til senere på høsten om du ønsker det. Pottene kommer i 3 forskjellige farger: hvit, sand og sort. Perfekte til sommerblomster, oliventrær eller andre fine planter. Skap gjerne soner på terrassen med potteplanter, eller plant høye busker i de så plantene kan fungere som skygge- eller vindskjerming.