Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Oh what a lovely day!

    Trenger du en hyggelig aktivitet i sommer? Vi har oppskriften på en avslappende formiddag utendørs under norske bøketrær. Gjør litt ekstra ut av alenetiden din, eller ta med din favorittperson ut i naturen. Det er tid for piknik!    sommerpiknik

    Planlegg dagen godt. Pakk med godsaker i en koselig kurv. Vi kan anbefale spekemat, brød og frisk frukt. Husk også nok av drikke, solkrem, en solhatt – og den deilige pestoen fra Kid Gourmet. Smaker nydelig på ferskt brød! Ta også med en bok, et kryssord – eller ha din favoritt podcast på øret mens du soler deg!  

    sommerlig teppe

    Finn ditt favorittsted og slå deg ned, om du liker å sitte i solen, eller i skyggen under et tre. Det er godt å ha noe å sitte på. Underlaget kan være det du har for hånden, et pledd, sitteputer, en strandmadrass eller en duk. Eller en kombinasjon av alle, for en ekstra koselig sitteplass!

    piknikkurv
    Tips! Plukk vakre markblomster på veien – disse setter stemning  pikniken. Du kan også øve deg på å flette blomsterkranser mens samtalen går om løst og fast.

    piknikmat


    piknik med venner


    lese i park

    Sett deg godt til rette, utbring en skål og nyt å spise lunsjen ute. Dagen er komplett.  

    Nei vent, en siste ting! Sett mobilen på flymodus før du går <3  


    piknik i parken