Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sesongens sitteputer – bærbar sitteplass i fine farger!

    Fresh opp sitteplassen både ute og inne med lekre sitteputer i sesongens farger! Bruk som puter til hagemøbler, spisestoler eller på stranden. Sitt godt og mykt, og miks og match med ulike farger og annet tilbehør!

    Dekorative sitteputer til uteplassen

    Våre behagelige og dekorative sitteputer er enkle å ta med seg på tur, og praktiske for oppbevaring. Putene kan legges på stoler, benker eller rett på gresset. De ekstra lange putene er i tillegg til å være perfekte for benker og krakker, også deilige som en madrass i parken eller på stranden. 

    Palermo og Pearl sitteputer til uteplassen

    Praktiske sitteputer ute og inne

    Palermo sitteputer er tykke og gode å sitte på, og har dessuten en praktisk hank som gjør dem ekstra smarte å ta med på tur. Palermo finnes i mange forskjellige farger - miks og match, eller hold deg til en favorittfarge.

    Palermo sittepute med hank

    Pearl sitteputer har søte, små dusker i hjørnene, og er litt tynnere enn Palermo. Pearl finnes også i en lang versjon, perfekt på en benk eller en solseng.

    Pearl sittepute med liten dusk til uteplassen

    Kombiner gjerne sitteputer i dine favorittfarger og -mønstre med pynteputer i forskjellige farger. Ikke vær redd for å blande ulike farger, striper og mønstre for et personlig uttrykk. Massevis av puter gjør dessuten uteplassen ekstra lun og hyggelig - husk også noen fine lykter og pledd til kjølige sommerkvelder.

    Miks sitteputer i forskjellige farger og mønstre til uteplassen

    Her finner du alle artikler om uteplassen.