Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sommer på hytta

    Skal du på hytta i ferien? Da er du heldig! For mange er hytta et deilig fristed hvor vi har god tid og stressfrie dager, og alt vi trenger å gjøre er bare å nyte det gode hytteliv.

    sommersoverom med sengetøy på hytta


    Slipp solen inn på soverommet

    Re sengen i sommerlige pasteller, og velg svale bomullskvaliteter som stenvasket sateng og krepp, eller myk lin, for de varmere sommernettene. 
    Om dagen kan du legge på et sengeteppe og flere puter, så blir det hyttas favorittkrok for lesing og dagdrømming. 


    hytteliv soverom


    sommerlig stil på soverom


    Noen ganger er det de små stundene som blir de store minnene


    sommer på brygge


    På brygga med en bestevenn

    Å sitte på bryggekanten etter dagens første bad, med saltvann i håret og sola i ansiktet – det er sommer, det. Fyll en piknikkurv om du vil tilbringe hele dagen der, og la alle badegjester få hvert sitt badehåndkle i favorittfargen, så holder man orden på det.  

    Lukten av solkrem. Vått saltvannshår som snart blir krøller. Sitron i vannglass og fine samtaler – da er det norsk sommer.

    sommermat melon og frukt    sommerbukett på kjøkken

    Markblomster i en vase

    Ta sommerens vakre markblomster med inn i alle rom, og fyll hytta med sommer! Bruk store og små vaser eller glass og kopper. Hvem kan vel motstå duften og synet av en håndplukket sommerbukett?


    tørke klær ute

    Heng gjerne vasken til tørk utendørs og ta de forfriskende sommerduftene med inn på soverommet. Bomull har godt av å tørke i vinden, og krepp blir ekstra crispy. Bruk finværet for alt det er verdt!

    hyttekjøkken sommer


    Vi har ofte bedre tid på hytta, og både små og store kan hjelpe til med matlaging. Om du har tilgang på lokale råvarer, har dyrket selv eller kan kjøpe hos den lokale bonden, er det ingen ting som slår smaken av nyplukket og hjemmelaget.


    sommerdessert
    sommerhytte soverom    soverom på hytta