I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Fint bord med fin uteduk

    Det er hyggelig med duk, og nå er utvalget stort av lettstelte uteduker i voks- og akrylmateriale. Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk.

    Både voksduker og akrylduker er laget av vannavstøtende materiale, og enkle å rengjøre. Dukene er laget for norsk sommer og tåler utebruk godt, men passer selvfølgelig like godt inne som ute. Dette er praktiske duker som tåler bruk/søl, beskytter bordet og enkelt kan tørkes av med en fuktig klut. Våre uteduker finnes i mange farger og mønstre, og du finner helt sikkert en som matcher din stil. Vi har også belagte duker på rull (metervare) slik at du kan tilpasse til ditt eget bord.

    Noen ganger ønsker du kanskje å dekke opp til en litt finere middag? Vi kan anbefale Emilie akrylduk med en ensfarget, elegant look. Akrylduk er bomullsduk med flere lag coating, og belegget gir en matt overflate samtidig som strukteren i tekstilet beholdes. Det gjør at duken ser ut som en vanlig duk, og er perfekt for festbordet uten at du trenger å bekymre deg for flekker og søl.

    Til hverdags kan man variere mer med mønstrete duker – se for eksempel Fleur eller Huston, begge to voksduker. Praktiske og lettstelte duker – perfekt for travle hverdager.

    Les om forskjellen på akryl og voks her.