Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Dekorer utebordet med ny uteduk

    Det blir ekstra hyggelig med en sommerlig uteduk, og nå har Kid et bredt utvalg lettstelte uteduker, i voks- og akrylmateriale. Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design.

    Vannavstøtende og enkle å rengjøre

    Både voksduker og akrylduker er laget av vannavstøtende materiale, og enkle å rengjøre. Dukene er laget for norsk sommer og tåler utebruk godt, men passer selvfølgelig like godt inne som ute. Dette er praktiske duker som tåler bruk/søl, beskytter bordet og enkelt kan tørkes av med en fuktig klut. Våre uteduker finnes i mange farger og mønstre, og du finner helt sikkert en som matcher din stil. Vi har også belagte duker på rull (metervare) slik at du kan tilpasse til ditt eget bord.


    Dekk opp til finere middag utendørs

    Noen ganger ønsker du kanskje å dekke opp til en litt finere middag? Vi kan anbefale Emilie akrylduk med en ensfarget, elegant look. Akrylduk er bomullsduk med flere lag coating, og belegget gir en matt overflate samtidig som strukteren i tekstilet beholdes. Det gjør at duken ser ut som en vanlig duk, og er perfekt for festbordet uten at du trenger å bekymre deg for flekker og søl.

    Uteduk til hverdags

    Til hverdags kan man variere mer med mønstrete duker – se alle våre nyheter her. Praktiske og lettstelte belagte duker – perfekt for travle hverdager eller utefesten.