Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Krukker og utepotter

    Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker, finn de som passer inn hos deg.

    Store og små utepotter til ditt uterom

    Grønne planter og blomster gir balkongen, terrassen eller inngangspartiet det lille ekstra. Finn utepotter som tåler den norske sommeren og som passer til høyden på plantene som skal i.

    Kombiner gjerne forskjellige utepotter, noen store og noen små, og gjerne potter i forskjellige former og farger som allikevel matcher hverandre. Pottene i serien Vita har anti UV-coating som gjør at de kan stå i solen uten å falme.

    Bruk utepottter inne utenom vår og sommer

    Syns du utepottene dine også passer innendørs i stuen, på badet eller i en gang kan du fint bruke våre utepotter like mye ute som inne. For pottene med dreneringshull anbefaler vi å sette disse på brett, skåler eller pottertraller som tåler litt vann og fukt. Vita blomsterpotter kan for øvrig brukes som stilige sidebord om du setter de opp-ned om du ikke trenger den som utepotte.

    Kurver med planter

    Ønsker du et rustikt og lunt uttrykk i uterommet kan det være et tips å bruke kurver som utepotter. Det er noen kurver som tåler mer vann og fukt enn andre, og som er mer beregnet for utendørs bruk. Kurver med beskyttende tett plast inni er det mest optimale for planter. Bruker du ikke kurver som er spesielt tilpasset planter, kan det være lurt å ta planten ut av kurven når du skal vanne den og la den dryppe av seg litt før den settes tilbake. Har du kurver som står ute hele sommeren med planter i kan det være lurt å skjerme de for regn for å forlenge levetiden til kurvene.
    Se vårt utvalg av utepotter