Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Nautica strandmadrass
    Nautica strandmadrass
    kr 300
    Ikke på lager i nettbutikken. Sjekk lagerstatus i butikk.

    Strandmadrasser

    Nyt avslappende dager på stranden, i parken eller på terrassen med en deilig og myk strandmadrass fra Kid. Vi har solmadrasser både med og uten ryggstøtte, og i flere ulike farger, former og mønstre. Finn din favoritt og len deg tilbake i sola!

    Strandmadrass til avslappende sommerdager

    Varme, solfylte sommerdager er til for å nytes. Mange trives med en avslappende dag på stranden, noen foretrekker egen hage eller terrasse, mens andre tar seg heller en tur i parken. Uansett hvor du liker å tilbringe late sommerdager er en strandmadrass alle tiders når du trenger noe komfortabelt å sitte på.

    En strandmatte kan brukes alene, eller i kombinasjon med for eksempel en solseng. Hjemme på terrassen kan du enkelt lage en koselig krok for avslapning med en stor strandmadrass, flere puter og noen lyslenker. Len deg tilbake og nyt en god bok eller din favorittmusikk på øret. Skal du på båttur kan madrassen benyttes som et mykt underlag. Solmadrassen kan med andre ord brukes til så mangt.

    Solmadrassen – det praktiske alternativet

    Strandmatten er ikke bare komfortabel, den er også svært praktisk. En sammenleggbar strandmadrass tar liten plass og er både enkel å oppbevare og fin å ta med seg på tur. Madrassene kan enkelt rulles eller brettes sammen, og med det funksjonelle bærehåndtaket kan du enkelt slenge den over skulderen.

    Med andre ord er disse et veldig godt alternativ til en solseng eller en solstol, og mye lettere å bære med seg på piknik eller ombord i båten. En tykk strandmadrass er også betraktelig mykere og mer behagelig enn et vanlig strandhåndkle eller tynt strandteppe.

    Len deg tilbake på en strandmadrass med ryggstøtte

    Mange tenker kanskje at en solstol eller solseng er det mest behagelige alternativet for avslapning i solen. Muligheten til å justere ryggen gjør at en strandmadrass med ryggstøtte fungerer vel så bra, og den gir god komfort når du skal slappe av i solen. Strandmatten er også mye mer praktisk å bære med seg.

    Velg blant flere ulike strandmatter

    Hos Kid finner du solmadrasser både med og uten ryggstøtte. Våre madrasser finnes i flere farger, former og mønstre. Vi selger også solmadrasser med vannavvisende fôr på baksiden, slik at du kan sette deg på vått gress eller et annet fuktig underlag uten å bli våt. Finn din favoritt blant våre strandmadrasser på nett, eller ta en tur innom en av våre butikker.